Och nu då? Har OvEva badat bort hela sensommaren? Mätardagen har passerats med råge om ni fick upp några plantor har väl dom börjat gulna nu? Jag som varit utan har nu fått lökar av moster Gun via moster marianne! Tack. Den enda som meddelat mig är Marianne 86 cm, och det går också bra på sms 072 2050705 KOM IGEN NU, ÄVEN LÄGRE HÖJD VIKTIG, att leopardpalmsmaffian lever!!! .Hoppsan, vad hände, våra palmer har dom utrotats iom Covid 19 ( läs covid 2020-2021) Oroad att ingen rapport kommit till mig! Vi får verkligen att ni har nått skott som överlevt covid så som jag lyckats! Efter allt covidelände sätter vi ändå MÄTDATUM till 2 september 2021 och fortsatt värme puhh är ni välkomna på lite bubbel i kfoppen och på kroppen ! Fortsatt glad sommar

Text

Och nu då? Har OvEva badat bort hela sensommaren? Mätardagen har passerats med råge    om ni fick upp några plantor har väl dom börjat gulna nu? Jag som varit utan har nu fått lökar av moster Gun via moster marianne! Tack.

Den enda som meddelat mig är Marianne 86 cm, men det går också bra på sms 072 2050705 KOM IGEN NU, ÄVEN LÄGRE HÖJD VIKTIG, att leopardpalmsmaffian lever!!!   .

 

Skall nämna också efter som jag kanske varit borta ett tag? Jag åkte på ännu en tuff sjukhusvistelse inte lika tuff som covidresan, men jag har legat inne nästan 1 vecka för svår lunginflammation väl lunga so troligtvis triggade av att jag halkade på mossa bröt staven och slog i vänster sida när vi var ute och plockade svamp förra lördagen den 18 sept.

ALLTSÅ  PLOCKA SVAMP ÄR FARLIGT 😶😉

 

Äldre text..Hoppsan, vad hände, våra palmer har dom utrotats iom Covid 19 ( läs covid 2020-2021) Oroad att ingen rapport kommit till mig! Vi får verkligen hoppas att ni har nått skott som överlevt covid! Efter allt covidelände sätter vi ändå  MÄTDATUM till 2 september 2021 och fortsatt värme puhh är ni välkomna på lite  bubbel  i plastglaset och på kroppen !

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS