Och nu då? Har OvEva badat bort hela sensommaren? Mätardagen har passerats med råge om ni fick upp några plantor har väl dom börjat gulna nu? Jag som varit utan har nu fått lökar av moster Gun via moster marianne! Tack. Den enda som meddelat mig är Marianne 86 cm, och det går också bra på sms 072 2050705 KOM IGEN NU, ÄVEN LÄGRE HÖJD VIKTIG, att leopardpalmsmaffian lever!!! .Hoppsan, vad hände, våra palmer har dom utrotats iom Covid 19 ( läs covid 2020-2021) Oroad att ingen rapport kommit till mig! Vi får verkligen att ni har nått skott som överlevt covid så som jag lyckats! Efter allt covidelände sätter vi ändå MÄTDATUM till 2 september 2021 och fortsatt värme puhh är ni välkomna på lite bubbel i kfoppen och på kroppen ! Fortsatt glad sommar

sjuk, ja det är ju helg

längtar till min pensionering, då man kan vara sjuk på vardagar ocksåå

trogen mot sin arbtsgivare och ont om medabetare släpar man sig dit även fredag trots förkylning o riktigt ont i kroppen!!

Idioti-javisstt

Nu ligger jag med helgfrossa o feber. Tänk att vara 62+ och fortfarande inte lärt sig läsa sin egen kropp

Hoppas ni läsare mår bra och är smartare än vad jag är??

Gråter

 förra årets leopardrace hade svårigheter för att det var för varmt!!

leopardpalmen är en märklig växt olik många andra. vi som har plantor ursprunligen från Anki o Carstens bestefar som var trädgårdsmästare i danmark..

Vi är ca 25 tal som har plantor, uppskattar jag det tilll

Årets tävling kommer att bli spännande, nu är jag Ove med igen!!

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS