Och nu då? Har OvEva badat bort hela sensommaren? Mätardagen har passerats med råge om ni fick upp några plantor har väl dom börjat gulna nu? Jag som varit utan har nu fått lökar av moster Gun via moster marianne! Tack. Den enda som meddelat mig är Marianne 86 cm, och det går också bra på sms 072 2050705 KOM IGEN NU, ÄVEN LÄGRE HÖJD VIKTIG, att leopardpalmsmaffian lever!!! .Hoppsan, vad hände, våra palmer har dom utrotats iom Covid 19 ( läs covid 2020-2021) Oroad att ingen rapport kommit till mig! Vi får verkligen att ni har nått skott som överlevt covid så som jag lyckats! Efter allt covidelände sätter vi ändå MÄTDATUM till 2 september 2021 och fortsatt värme puhh är ni välkomna på lite bubbel i kfoppen och på kroppen ! Fortsatt glad sommar

Och nu då? Har OvEva badat bort hela sensommaren? Mätardagen har passerats med råge    om ni fick upp några plantor har väl dom börjat gulna nu? Jag som varit utan har nu fått lökar av moster Gun via moster marianne! Tack.

Den enda som meddelat mig är Marianne 86 cm, men det går också bra på sms 072 2050705 KOM IGEN NU, ÄVEN LÄGRE HÖJD VIKTIG, att leopardpalmsmaffian lever!!!   .

 

Skall nämna också efter som jag kanske varit borta ett tag? Jag åkte på ännu en tuff sjukhusvistelse inte lika tuff som covidresan, men jag har legat inne nästan 1 vecka för svår lunginflammation väl lunga so troligtvis triggade av att jag halkade på mossa bröt staven och slog i vänster sida när vi var ute och plockade svamp förra lördagen den 18 sept.

ALLTSÅ  PLOCKA SVAMP ÄR FARLIGT 😶😉

 

Äldre text..Hoppsan, vad hände, våra palmer har dom utrotats iom Covid 19 ( läs covid 2020-2021) Oroad att ingen rapport kommit till mig! Vi får verkligen hoppas att ni har nått skott som överlevt covid! Efter allt covidelände sätter vi ändå  MÄTDATUM till 2 september 2021 och fortsatt värme puhh är ni välkomna på lite  bubbel  i plastglaset och på kroppen !

2 Sept MÄTARDAG OCH SKICKA TILL OVE !NU !!!! Jaha ja det var 3 år sedan som Eva gav bort min moderplants av misstag. Jag kommer nog aldrig ifatt er? Jag har också skapst en foto sida tänkt att vi kan lägga oin alla Coqnacsknöllkalla bilder. Stora som små Nya som gamla?

Norma är min svåger Jannes tjej från Göteborg. Vi är nere och hälsar på dem då vi numera både Eva och jag är giftfria och testat starka  antikroppar covid19 för ett 1år.

Nog om den eländiga koronan

Hon har fått ett skott men lär nog ligga nåt år efter er andra

Jag har varit dålig pä att skriva men skall försöka göra det mer ofta.

Övriga nyheter är att Lars-Göran äter grillat vildsvin från egen tomt....Ett bra sätt att minska antalet  i trädgården ?

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS